boek ego of eco biedt inspiratie voor verandering

Kunnen we veranderen? Geleerden wijzen op de beperking van ons oerbrein, waardoor we niet rationeel zouden kunnen reageren op ingrijpende zaken als klimaatverandering, vervuiling en rechteloosheid. Het schijnt een psychologisch mechanisme te zijn om het evidente gevaar te ontkennen. Maar we hebben heel de geschiedenis niet voor niets meegekregen.
Heeft omkijken zin? Auteur Rien van den Heuvel denkt dat het goed is om te kunnen leren waar het mis ging. Welke oorzaken hebben welke gevolgen gehad in het verleden. Als we ons daarvan bewust zijn, kunnen we wel degelijk veranderen."We moeten de ontwikkelingen bij de wortel aanpakken. Om met elkaar te kunnen overleven, moeten we de weg op van diepingeslepen ego naar het nog fragiele eco gaan, " zegt auteur Rien van den Heuvel.
Het boek Van Ego Naar Eco - het verhaal van vier generaties is een uitdagende, inspirerende bron voor verandering. Dat Individuen wel degelijk kunnen veranderen laat dit bij Boekscout uitgegeven boek zien. Maar zoek wel elkaar op. Het voordeel van groepen is dat je elkaar kunt inspireren.. De auteur Rien van den Heuvel komt er graag over vertellen in uw groep.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Boek Van Ego Naar Eco heeft de wind in de zeilen

Voor 2019 wens ik je moed en een inspirerend boek

Bewustwording

Mijlpaal voor facebookpagina Van Ego Naar Eco

Van Ego Naar Eco steuntje in de rug op weg naar heel wording